24 oktober 2011

AWARD :)

Tänk, jag har fått min första award! :) Jag blir glad, stolt och rörd att någon gillar min blogg!
Erika, tusen tack för denna award, och för dina fina ord! Det betyder mer än du kan ana. Jag blir varm i hjärtat! ;)
Erika har en trevlig bokblogg, och jag kom i kontakt med henne via ett pocketbyte. Riktigt roligt och spännande. Besök gärna hennes blogg - http://erikasbokprat.blogspot.com
Nu skall jag skicka Liebster awarden vidare till 5 bloggar. Det blir inte lätt kan jag säga! Det finns jättemånga bloggar som förtjänar en award. Men jag har valt dessa under här.

Reglerna för att dela ut Liebster award till 5 favoritbloggar är följande:

1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personen som gav dig awarden och länka till bloggen.
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!


En bok om dagen är en svensk blogg jag har besökt i flera år. (Alltså länge innan jag började blogga själv.)
Hon skriver så trevligt och bra om böcker hon har läst, och visar även bilder av olika handarbeten, sina hundar, mm. Här kan man verkligen hitta boktips, och jag har läst flera böcker, och hittat nya favoritförfattare pga. denna blogg! ;) En bok om dagen arrangerar också pocketbyten -  en helt fantastisk idè!
En mysig och välskriven blogg om böcker, handarbete och vardag. En guldgruva!

Landlige hjem - namnet säger vad denna norska blogg handlar om, och är en fantastisk inspirerande inredningsblogg! Här kan man njuta länge av vackra bilder och text. En otrolig genomtänkt blogg som skänker stämning och massor med inspiration! (Snart öppnar hon butik också!)

Fröken Elsas virkblogg är ingen vanlig virkblogg. Ett besök hos henne är ett måste! Har ni sett vad hon skapar av virknål och garn!? Marie är en fantastisk kreativ person som skapar dom sötaste möss, och annat tillbehör! Det hela toppas av fiffiga arrangerade bilder med mössen - som alla får namn och personlighet. En helt unik blogg med humor och kreativitet! (Hon säljer också möss och mönster.)

Velkommen til Heimdal är en norsk blogg där Marie skriver så trivsamt om vardagen och sin omgivning, och visar fantastiska bilder från sin trädgård, natur, mm. Hon skriver på nynorsk (dialekt) och skapar en härlig atmosfär. Här kan man verkligen njuta kloka ord och vackra bilder. En uppmuntrande och trevlig blogg helt enkelt!

Sockenvägens söta är en svensk blogg jag har följt ett bra tag. Therese skriver så roligt och intressant. Med 2 små barn i huset händer det mycket, och via bloggen får man följa med hem till henne och ta del av hennes vardag. Vi delar också flera intressen, och tittar in hos varandra då och då. Jag kan nog kalla härliga Therese för en bloggvän! ;)

Ett stort tack till alla!  :)

9 kommentarer:

 1. Eg seier TUSEN, TUSEN TAKK for award og ikkje minst fine ord :) Dette gledar meg stort skal du vite!

  For eitpar år sidan var det veldig mange awardar i omløp og eg laga då veldig mange awardinnlegg. Etterkvart syntest eg det blei så vanskeleg å velje kven eg skulle plukke ut for mange hadde fått same award frå fleire. Eg såg at fleire skreiv på bloggane sine at bloggen var awardfri og eg bestemte meg då for å gjere det same. Eg fjerna derfor awardbildene, men skreiv dessverre ikkje at bloggen min er awardfri.

  Må likevel få seie at det gledar meg stort det du seier om bloggen min :)

  Eg kosar meg her hos deg også :)

  Ha ein fin dag :)

  SvaraRadera
 2. Gratulerer så mye med awarden, den er deg vel fortjent ja:)

  Nå ser jeg du har gjort "helrenovering" på bloggen din, fin var den før og enda finere ble den nå! Nydelig header!

  Ha en fin mandag, klem

  SvaraRadera
 3. Tack rara du för otroligt fina ord och för att du placerade mig i detta fina sällskap av bloggar!!! Jag känner mig glad och ärad ska du veta, TACK än en gång kära bloggvän <3 :-D KRAM

  SvaraRadera
 4. Men åh, så snällt du skriver om min blogg! Tusen tack! Det gjorde mig riktigt, riktigt glad!

  SvaraRadera
 5. Gratulerer så mye :)

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att du blev glad. Nu ska jag kika in hos de bloggar har valt. Ha det gott och på återhörande!

  SvaraRadera
 7. So nice blogg you've got :0) !

  SvaraRadera
 8. Grattis till din "award". Den är verkligen välförtjänt. Din blogg är omväxlande med vackra bilder och trevliga texter. Man blir glad av att besöka den. Ser att du har en ny vinjettbild - jättefin.

  SvaraRadera
 9. grattis till awarden :D
  den är du värd

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några ord. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...